Babagan kita

Ningbo Yiduo Plastic Products Co., Ltd. minangka perusahaan berorientasi produksi kanthi desain profesional lan tim riset. Perusahaan utamane mrodhuksi lan ngolah kabeh jinis Perusahaan utamane mrodhuksi lan ngolah kabeh jinis tas anti banyu, tas file, tas blanja, tas kosmetik, plastik, tegangan, tas kemasan jahitan, kayata tas zipper PVC, tas laser PVC, tas opp, tas EVA lan liya-liyane.
Kita uga nggawe kemasan tekstil jarum lan produk kemasan kertas. Perusahaan iki dumunung ing kutha pesisir ayu- Ningbo City kang diadegaké ing 2008. Produk kita seneng reputasi apik ing pasar lan wis didol menyang Europeã € Americanã € Koreaã € Japanã € Rusia lan panggonan liyane.

Rincian
News
  • Apa file tas lan apa iku?

    Sabuk dokumen, kanggo barang-barang pribadi utawa dokumen identitas ditahan, tas data, file putih. Gaya kasebut dipérang dadi jinis gesper lan jinis set artikel.

    Rincian
  • Apa iku tas garing anti banyu?

    Tas anti banyu iku kudu kanggo wong-wong sing lelungan ekstensif utawa hiking njobo. Sanajan sampeyan nggawa tas gunung profesional, sampeyan uga bakal nganggo tameng udan.

    Rincian

Yen sampeyan duwe pitakon babagan penawaran utawa kerjasama, aja ragu-ragu ngirim email utawa gunakake formulir pitakon ing ngisor iki. Wakil sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.

  • QR